Silicone 2 sisi baking spatula KC-104

Kurze Beschreibung:

Silicone 2 sisi baking spatula

1. ONE-Piece DESIGN: kabèh spatula iku desain rapi, ora lapisan utawa retak kanggo trap pangan

2. 2 kepala sisi karo profil sudhut mlengkung dirancang kanggo salaras kanggo samubarang wangun nyawiji Bowl

3. Great roti lan pizza keuangan, cake antuk giliran, kebentuk, fondant, krim

4. SEDEX wes di prikso pabrik, SEDEX ID: ZC4111516


  • Item No #: KC-104
  • Material: Ngoko silikon + Nylon inti
  • Mini Quantity Order: 200pcs
  • Sumber Kabisan: 10000pcs per Month
  • Detail produk

    Application

    certificate

    Clients' Feedback

    Tags Product

     

    item Name Silicone spatula
    item # KC-104
    Material Silicone
    warna CQ werna ana; werna selaras kasedhiya
    Größe 50 * 284mm
    bobot 90g
    Range suhu Silicone Kepala: Nganti 230 ℃
    Logo logo selaras ditrima
    packing Card Tie; Selaras packing ditrima
    MOQ 500 Stück
    Probe kasedhiya
    OEM & ODM Herzlich willkommen
    term Pembayaran T / T / Western Union / Paypal (kanggo jumlah cilik)
    Zertifizierung FDA & LFGB & SGS & Sedex

     

    Merkmal:

    1. Ngoko Grade lan silikon pangan-bahan BPA-Free

    2. ONE-Piece DESIGN: kabèh spatula iku desain rapi, ora lapisan utawa retak kanggo trap pangan

    3. 2 kepala sisi karo profil sudhut mlengkung dirancang kanggo salaras kanggo samubarang wangun nyawiji Bowl

    4. Gampang kanggo genggeman operasi

    5. Sampurna kanggo aduk, scraping

    6. Great roti lan pizza keuangan, cake antuk giliran, kebentuk, fondant, krim

    7. aman Dishwasher

    kc-103-105-guan

     


  • Previous:
  • Next:

  • x1

    x2

    al

    CF

  • Related Produk