Silicone 2 sided baking spatula KC-104

Pondok Description:

Silicone 2 sided baking spatula

1. ONE-PIECE DESIGN : The whole spatula is seamless design,no seams or cracks to trap food

2. 2 sided head with curved profile designed to conform to any mixing bowl shape

3. Great for bread and pizza dough, cake batter, icing, fondant, cream

4. SEDEX audited factory, SEDEX ID: ZC4111516


  • Item No #: KC-104
  • Bahan: FDA silicone + nilon Core
  • Mini kuantitas Orde: 200pcs
  • Suplai Kamampuhan: 10000pcs per Bulan
  • jéntré produk

    Application

    Sertipikat

    Clients' Feedback

    Tags produk

     

    item Ngaran Silicone spatula
    item # KC-104
    material Silicone
    warna CQ warna aya; Warna ngaropéa sadia
    ukuran 50 * 284mm
    beurat 90g
    Range suhu Silicone Kepala: Nepi ka 230 ℃
    logo logo ngaropéa anu bisa ditarima
    pak-pakan Card dasi; Ngaropéa paking ditarima
    MOQ 500pcs
    conto Aya
    Œm & er wilujeung sumping
    istilah pamayaran T / T / Western Union / PayPal (pikeun jumlah leutik)
    sertipikasi FDA & LFGB & SGS & Sedex

     

    fitur:

    1. FDA Kelas jeung silicone dahareun-grade BPA-Free

    2. Hiji-sapotong desain: Nu sakabeh spatula mangrupa rarancang seamless, teu seams atanapi retakan kana bubu dahareun

    3. 2 sirah sided kalayan profil melengkung dirancang akur jeung sagala bentukna campur kode mangkuk

    4. Awéwé anu Pakem sarta operasi

    5. Sampurna pikeun aduk, scraping

    6. Great pikeun roti na pizza adonan, jajan adonan, icing, fondant, krim

    7. aman Dishwasher

    kc-103-105-guan

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • x1

    x2

    al

    CF

  • Produk patali